Ehdot ja edellytykset

Viimeksi päivitetty: (15.12.2020)

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti, ennen liittymistä Osaajapankki (osaajapankki.rakentajanabc.com) verkkosivustolle.
Palvelun käyttöoikeus ja käyttö on ehdollinen näiden ehtojen hyväksymisen ja noudattamisen suhteen. Nämä ehdot koskevat kaikkia rekisteröityneitä käyttäjiä.
Käyttäessäsi ilmoituspalvelua sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Jos et ole samaa mieltä minkä tahansa ehdon kanssa, et voi käyttää ilmoituspalvelua.

Ostot

Osaajapankkiin liittyminen on ilmaista.

Sisältö

Ilmoituspalvelumme avulla voit lähettää, linkittää, tallentaa, jakaa ja muulla tavalla asettaa saataville tietyn tiedon, tekstin, grafiikan, videon tai muun materiaalin (”Sisältö”). Voit muokata sisältöä itse julkaisun jälkeen ja olet vastuussa sisällön oikeellisuudesta ja hyvän maun mukaisesta linjasta. Jos sivustomme ylläpitäjä havaitsee sisällön suhteen väärinkäytöksiä on hän oikeutettu poistamaan käyttäjän ilmoituksen. Ilmoittaja omistaa jakamansa sisällön.

Tiedon kerääminen

Rakentajan ABC tallentaa Osaajapankkiin liitettyjä tietoja. Rakentajan ABC ei toiminta kerättyjä tietoja eteenpäin missään muodossa. Kaikki tiedot tulevat vain Rakentajan ABC omaan käyttöön.

Linkit muihin verkkosivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä kolmannen osapuolen sivustoihin tai palveluihin, jotka eivät ole Rakentajan ABC omistuksessa tai hallinnassa.

Rakentajan ABC ei ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen verkkosivuston tai -palvelun sisällön, tietosuojakäytännön tai muiden käytäntöjen suhteen. Ymmärrät edelleen ja hyväksyt, että Rakentajan ABC ei ole vastuussa, suoraan tai epäsuorasti vahingoista tai menetyksistä, joita voi aiheutua tai väitetään aiheutuvan sellaisesta sisällöstä, tavaroista tai palveluista tai niihin liittyvästä palveluista, jotka ovat saatavilla tällaisten verkkosivustojen tai palveluiden kautta.

Muutokset

Pidätämme oikeuden yksinomaiseen harkintaamme muokata tai korvata näitä ehtoja milloin tahansa. Jos tarkistus on aineellinen, tarjoamme vähintään 30 pv. ilmoitusajan, ennen uusien ehtojen voimaan astumista. Mikä on olennainen muutos nykyisiin ehtoihin, määräytyy meidän harkintamme mukaan.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla heräsi kysyttävää näistä ehdoista, ota meihin yhteyttä.

Puh. (09) 222 3700
tilaukset@rakentajanabc.com
Y-tunnus: 2307700-0